Todor blue royal 649 *BAREFOOT*

5,199 din

“Todor Barefoot” cipelice su izvanredan izbor obuće, kombinujući stil, udobnost i funkcionalnost. Ove cipelice imaju brojne pozitivne karakteristike koje ih čine stručno preporučljivim.

Dizajn: Dizajn cipelica je pažljivo osmišljen kako bi pružio optimalnu podršku i zaštitu za rast decijeg stopala. Sa svojim ergonomskim oblikom i pravilnim rasporedom potpornih tačaka, cipelice pružaju odgovarajuću podršku stopalima tokom aktivnosti.

Materijali: Materijali korišćeni za izradu cipela su od prirodne koze visokog kvaliteta i neškodljive za dečju kožu. Kombinacija prozračnih i izdržljivih materijala omogućava slobodno disanje stopala tokom nošenja, sprečavajući nepoželjno znojenje i iritaciju.

Potpora: Todor Barefoot cipelice su posebno dizajnirane da podrže prirodno kretanje stopala tokom hodanja i trčanja. Anatomski oblikovan đon omogućava ravnomerno raspoređivanje težine tela i smanjuje rizik od nepravilnih opterećenja zglobova i mišića.

Udobnost: Udobnost je ključna karakteristika ovih cipelica.  Pomažu u održavanju ispravne telesne postavke. Sigurnost: Cipelice poseduju dobar sistem zakopcavanja koji obezbeđuje siguran i čvrst oslonac stopala. Fleksibilan đon sa dobrim prianjanjem omogućava stabilan korak, čime se smanjuje rizik od pada i povreda. Uz sve ove stručne karakteristike, Todor Barefoot cipelice su odličan izbor za roditelje koji žele da obezbede pravilan razvoj i udobnost stopala svoje dece. Ove cipelice kombinuju stil, funkcionalnost i stručno osmišljene karakteristike, čineći ih odličnim izborom za svakodnevno nošenje.

Todor Logo 1

Opis

Lice: prirodna koža

Postava: prirodna koža

Neklizajuci gumeni don

Održavanje: vlažnom krpom

Gazišta:

19-11,6cm
20-12,3cm
21-12,9cm
22-13,6cm

Dodatne informacije

Veličina

, , ,