fbpx
Vaša korpa

Zašto su patofne bitne?

Deca su vrlo aktivna, kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru. Zato je veoma važno da im se obezbedi adekvatna obuća za kućne aktivnosti, koja treba da bude udobna i prilagođena zdravom i pravilnom razvoju dečijih stopala. Dobre, anatomske patofne najbolji su izbor obuće za vreme koje dete provodi u vrtiću ili kući.

Pri izboru patofni treba obratiti pažnju na nekoliko stvari:

Deca provode mnogo vremena u patofnama, pa je veoma važno da obuća bude od prirodnih materijla, da stopala mogu da dišu i da se ne znoje. Idealno je da unutrašnji i spoljašnji deo patofne bude kombinacija platna i prirodne kože.

Anatomski oblik prati linije stopala, ojačana peta patofne pruža dodatnu stabilnost, dok ojačana kapna štiti prstiće i održava trajnost patofne. Neklizajući gumeni đon je važan za fleksibilnost i siguran korak u toku igre.

Igre u kući podrazumevaju često obuvanje i izuvanje, zato patofne na čičak omogućavaju deci da brzo i jednostavno nauče da se samostalno obuvaju.

Obuća ne sme biti ni tesna ni velika. Stabilnost i udobnost zavise od veličine. Zato je veoma važno odabrati pravu veličinu. Možete probati više modela kako bi ste bili sigurni ili pratiti uputstvo za odabir veličine ukoliko kupujete online.

 

Naša ponuda anatomskih patofni, nudi pre svega udobne i mekane patofne izrađene od prirodnih materijala, sa ojačanim i neklizajućim đonom, anatomskim uloškom i veoma su lake za održavanje. Naša kolekcija donosi i neverovatne dezene koje će mališani prosto obožavati.

Dostava širom Srbije

Za sve proizvode iz naše ponude

Brza i sigurna kupovina

Poručite jednostavno i sigurno

Odličan kvalitet

Idealan odnos cene i kvaliteta

Korisnička podrška

Pozovite za sva pitanja