Blog

Prva kupovina obuće za prohodavanje

Kada Vaše dete počne da pokušava da krene u avanturu, važno je da ima dečiju obuću sa dobrim osloncem oko skočnog zgloba. To olakšava detetu da napravi prve korake. Dečije cipele treba da imaju čvrstu petu i odgovarajuću pertlu. Cipela tada bolje pristaje oko stopala i pruža veću podršku. Dečije cipele poput ovih mogu se nazvati prvim cipelama ili cipelama za prohodavanje. Trebalo bi da budu fleksibilne, da imaju tanak đon i po mogućnosti da budu modela plitkih čizmica.

Nove dečije cipele sa odgovarajućom veličinom često mogu izgledati malo prevelike i labave. Isto se može desiti i ako dete ima uska stopala. Problem se obično može rešiti punjenjem cipela dobrim uloškom za obuću u početku. Onda kada bebina stopala porastu, uložak se skida i veličina cipele traje čitavu sezonu.

Ako ulošci ne pomažu, cipele su verovatno preširoke za bebina stopala. Ako je to slučaj, trebalo bi da izaberete uži model cipela. Različiti proizvođači imaju svoje specifične karakteristike kada je u pitanju dizajn obuće.

Ako Vam je potrebna obuća za mališane, ne oklevajte da posetite našu online prodavnicu ili maloprodajne objekte. U maloprodajnim objektima dobićete stručnu pomoć i mogućnost da isprobate odgovarajuću dečiju cipelu za svoje dete.

Obuća za prohodavanje

Baner Decije Patofne