Blog

Odabir prolećnih cipela za decu

Dosta ljudi voli prelazak iz zime u proleće iz mnogo razloga. Jedna od bitnih stvari je lakša i prozračna obuća koju svako može da počne da nosi. Prolećne cipele od prethodne godine nikada ne pristaju deci, pa kada počne toplo vreme, počinje i odabir i kupovina cipela za slatka mala dečija stopala.

Definitivno svi volimo trendi stvari i postoji zaista odličan brend dečije obuće koji odgovara Vašem stilu. Pogledajte Vozić cipele za decu koje su najbolje napravljene cipele.

Odabir zdravih cipela za decu je uvek iskušenje. Cipele koje nosimo imaju veliki uticaj na to kako se naša tela osećaju. Trudimo se da deca izbegnu bol u stopalima, tako da samo biramo cipele koje omogućavaju njihovim stopalima da se normalno razvijaju.

Većina cipela inhibira funkciju stopala sa krutim đonom, skučenim kutijama za prste i štiklama koje guraju težinu napred u neprirodan položaj. Ali da bi ostala jaka i pokretna, stopala moraju biti u stanju da se kreću prirodno unutar cipela.

Sada kada znamo šta tražimo od dečije cipele, hajde da naučimo kako da izmerimo stopala Vašeg deteta. Uvek merim dva puta pre nego što naručim i proverim savete o veličini koje daju brendovi (obično dodate 1,5 cm stvarnoj dužini stopala i pronađete najbližu odgovarajuću veličinu).

Prema nedavnom novom istraživanju, preko 4 miliona dece nosi cipele pogrešne veličine. Evo naših saveta koji Vam pokazuju korak po korak kako da izmerite stopala kako biste to uradili kako treba.

Uvek izmerite stopala Vašeg deteta pre nego što kupite nove cipele.

Uvek merite OBA stopala, a ne samo jedno. Ponekad je jedna noga nešto veća. Ako je to slučaj, veće stopalo treba koristiti kao vodič za odabir tačne veličine.

Proverite da li cipele i dalje pravilno pristaju. Stopala bebe/deteta rastu veoma brzo. Trepnite i oni su sledeće veličine

Razmak između nožnog prsta i kraja cipele treba da bude:

Ne više od 14 mm pri kupovini novih cipela.

Ako je manji od 8 mm, cipele treba zameniti jer su premale.

Ako stvari i dalje nisu jasne, kontaktiram kompaniju sa pitanjima pre naručivanja. Samo budite sigurni da izmerite obe noge i dvaput proverite svoja merenja.

Dečija obuća za proleće

Baner Decije Patofne