Blog

Kupovina zimskih čizmica za decu

Kupovina dečije zimske obuće je veoma važna , Vaši mališani moraju imati dobru zimsku obuću koja  njihova nežna stopala štiti od hladnoće tokom zimskog perioda. Kako bi deca bila srećna i uživala u zimskim čarolijama moramo im obezbediti sigurnu obuću koja će ih zaštiti od hladnoće i vlage. Nestašni su i vole da istražuju pa se lako mogu naći u gomili snega , bari ili na klizavoj površini . I dok uživaju u svojim nestašlucima važno je da stopala ostanu suva i topla.

Pri odabiru dečije zimske obuće treba posebno obratiti pažnju na njihovu vodootpornost. Takođe birajte materijale koji će otpustiti višak vlage, dok su deca aktivna mogu im se oznojiti stopala i ako ta vlaga ne izađe van obuće stopala će im se brzo ohladiti. Ovo će zavisiti od upotrebe, ako planirate da deca nose obuću ceo dan, dok su u školi ili na zimovanju onda posebno obratite pažnju na materijale koje birate.

Toplota, jako važan faktor u odabiru zimske obuće. Čizme ih moraju zaštititi od hladnog vremena  zato birajte čizme čija je unutrašnjost obložena toplim materijalom.Topla stopala čuvaju zdravlje deteta.

Zimsko vreme donosi  led, klizavi uslovi mogu dovesti do padova  i povreda tokom igre, zato birajte obuću koja se neće klizati, na to posebno obratite pažnju pri odabiru.

Udobnost je podjednako važna, birajte udobnu obuću koja deci neće biti teška za nošenje.

Birajte čizmice koje su praktične i lake za obuvanje. Obuća koja se teže obuva može napraviti problem naročito kod manje dece koja ne vole da nose obuću. Ako im je potrebno dosta vremena kako bi se obuli Vaši mališani će brzo odbaciti taj par čizama.

Dizajn, koliko je dizajn bitan to znaju roditelji starije dece koja učestvuju u odabiru. Za decu dizajn je najvažniji tokom odabira , potrudite se da pronađete obuću koja će dete zaštititi od zime i koja će se dopasti na izgled detetu.

Birajte kvalitetnu zimsku obuću kako biste bili sigurni da će ih zaštiti od zime ,mala stopala moraju ostati topla tokom igre na snegu.

Baner Decije Patofne