Blog

Dečija obuća za toplije dane

Kako dani postaju duži i puni raznobojnog cveća, proleće sa sobom donosi atmosferu slavlja i dosta dečije igre i smeha.

Stilovi dečije obuće ovog proleća uključuju svetlucave šljokice, patike koje sijaju i klasične cipele za dečake i devojčice. Sedefaste baletanke postaju fensi sa kaiščićima, dok male štikle omogućavaju devojčicama da osete malo glamura. Cipele za dečake idu od osnovnih do detaljnih u stilovima mokasina, patika na čičak i na pertlanje.

Patike za decu dolaze u dosta različitih boja. Patike napravljene od kože sa anatomskim uloškom pružaju dodatnu udobnost. Podstava takođe pomaže da cipele dobro pristaju. Đon je veoma fleksibilan za udobnost, ali izdržljiv, što ga čini savršenim izborom za zabavu na otvorenom. Dečije patike imaju čičak traku preko jezika, tako da Vaše dete lako može da ih obuje.

Baletanke za devojčice koje će voleti su tako slatke. Savršenenih boja koje će se uklopiti sa svime u garderobi Vaše ćerke ovog proleća. Ove cipele za devojčice imaju fleksibilan gumeni đon koji će omogućiti da se stopala Vaše princeze lako kreću dok trči i igra se. Uložak od potpuno kože je prozračan, a podesivo zakopčavanje sa strane olakšava podešavanje zategnutosti/labavosti.

Svetlucava boja je tako elegantna, a srebrni detalji na vrhu cipele su zaista slatki. Cipele za decu koje će devojke voleti! Vaša ćerka ih može nositi sa farmerkama na igralištu ili ih upariti sa haljinom za lepšu priliku. Veoma su udobne i raznovrsne.

Obuća Vozić se fokusira na udobnost obuće za Vaše najmlađe. To znači: prirodan oblik, minimalan đon, dobro osmišljeni dodaci i na kraju, ali ne i najmanje važno, dizajn pun ljubavi i visokokvalitetna izrada. Naša obuća nudi slobodu kretanja za svaki korak mladih istraživača i avanturista.

Dečija obuća Vozić

 

Baner Decije Patofne